*News*

                                           

 

                                    NEWS:

                       ------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

                           NB: Fusk med køb/salg af andelsbeviser

 

 

Jeg har fået to telefonopringninger fra bådejere, som gerne vil købe en andel i vores havn.

De havde indrykket en annonce i Den Blå Avis, hvor det søgte efter en ledig andel, og derefter blev de kontaktet af en person, som har en andel til salg, dog væsentligt under den pris som vi ser andele bliver solgt til.

Personen/svindleren har dog bedt om at få overført kr. 5000,- straks via Mobilepay, for så ville han reservere andelen til den interesserede køber, og restbeløbet skulle så falde når dokumenterne var klar.

De to bådejere, tog heldigvis kontakt til mig, da de følte en vis usikkerhed, og jeg kunne bekræfte overfor dem, at nogen, har forsøgt at svindle dem.

Så kontakt mig gerne, inden i handler.

Havnefoged

Morten

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Og så er de nødvendige Corona forholdsregler også nået til havnens bestyrelsesmøder. Aftenens bestyrelsesmøde er derfor gennemført som et virtuelt møde - for første gang nogensinde.