Café Bering

Is Cafe på havnen Nov 2020.

Placering på havnearealet

Det er med stor glæde at bestyrelsen kan informere om at der til foråret 2021 vil blive åbnet en is cafe på havnens område med et udbud af is, slik, sandwich, drikkevarer m.v. - udover det tilbud som restaurant Ny Asien allerede tilbyder. Et lokalt par fra Jyllinge har ønsket at drive en is cafe på havnen og en aftale er netop faldet på plads.

Bestyrelsen glæder sig hermed over at kunne tilbyde et ekstra serviceområde til glæde for allle havnens brugere – sejlere, autocampers og øvrige gæster. Vi ser frem til åbningen af den nye is cafe og ønsker de nye cafeejere velkommen i havnen samt held og lykke med cafeen. Cafeen vil blive placeret på græsplænen ved havnens flagmast (se foto nedenfor).

Havnen blev i 2020 udvidet med etablering af pladser til et antal autocampers og med etableringen af en is cafe i 2021 håber vi hermed at være med til at give havnen endnu et løft til glæde for alle.

Så er is-cafeen ved at blive gjort i stand og ved at få ny beklædning inden den sættes op på dens plads på plænen i havnen (fotos fremsendt af de nye cafeejere)

Kontakt os

QRCodeJyllingedkJyllinge Lystbådehavn a.m.b.a.

Strandpromenaden 6

4040 Jyllinge

Tlf.: +45 46 78 93 48

E-mail: havnefoged@jyllingehavn.dk