Mindeord

Mindeord:

Ole Pedersen har efter svær sygdom endeligt fået fred.

Ole, Dorthe og familie har i mere end en menneskealder været særdeles kendte sejlere i Jyllinge Lystbådehavn. Ole forlod os desværre torsdag den 12. august 2021, kort før solopgang.

Ole har nu fortsat sin rejse i ”sejler-himmelen”, som utvivlsomt indeholder mange skønne sejladser.

Ole har altid haft kælenavnet ”Ole-Bole”, og som sådan været kendt for sin store hjælpsomhed og venlighed på Havnen. Ole har altid være en passioneret sejler. Han har tidligere deltaget i talrige kapsejladser og han har sammen med Dorthe som tursejler sejlet 1000-vis af sømil i deres store Maxi-båd med det meget sigende navn: Daddy’s Dream”.

Derudover har Ole været aktiv i Havnens og Sejlklubbens sociale liv, og har også i den sammenhæng altid været parat til at give en hjælpende hånd, når det var nødvendigt.

I de senere år begyndte det at knibe med kræfterne, men Ole var omgivet af gode sejlerkammerater, som hjalp ham med de fysisk tunge opgaver.

Hans glæde ved sejlads var fortsat stor, han elskede hele det maritime liv. Selv da kræfterne var næsten opbrugte, ønskede han at være så meget som muligt på sin elskede båd.

Vi der har kendt ”Ole-Bole” i mere end en menneskealder kommer til at savne ham på Havnen, han efterlader et stort tomrum.

Vore tanker går nu til Dorthe og familie, vi ved at de skal gennem en svær tid.

På Bestyrelsens vegne, Ole Eckhardt Poulsen, formand.

Kontakt os

QRCodeJyllingedkJyllinge Lystbådehavn a.m.b.a.

Strandpromenaden 6

4040 Jyllinge

Tlf.: +45 46 78 93 48

E-mail: havnefoged@jyllingehavn.dk